fbpx
Image

Thuis werken aan herstel met praktische oefeningen

Oefeningen bij schouderklachten

Image

Oefeningen voor schouderklachten (rotator cuff)

Image

Oefeningen voor schoudermobiliteit

Image

Schouderoefeningen

Instructie Schouder

In deze video ziet u de instructie voor de schouderoefeningen. In de trainingsvideo kunt u met deze huiswerkoefeningen aan de slag!

Training Schouder

In deze video ziet u de training van de schouder. In de instructievideo kunt u de uitleg zien die hoort bij deze trainingsvideo!

Sleeper stretch.

In deze video ziet u de sleeper stretch. Hiermee mobiliseert u uw schouder. Waarschijnlijk voert de therapeut dit ook uit op de behandelbank. Met deze oefening kunt u dit ook zelf thuis doen.

Cuff exorotatie

In deze video ziet u cuff exorotatie. Deze doet u waarschijnlijk op de praktijk met een kabelsysteem. In deze video kunt u deze oefening liggend uitvoeren met een gewicht. Indien u geen gewichten heeft, kunt u deze gratis bij ons lenen.

front- en de sideraise

In deze video ziet u de front- en de sideraise. Deze oefeningen heeft u waarschijnlijk met uw therapeut gedaan en kunt u met deze video thuis doen.

Fysio Forum helpt u hierbij en probeert samen
met u zo veel mogelijk herstel te bewerkstelligen!

Contact

Fysio Forum locaties
Stationsplein 83
1703 WE Heerhugowaard

Europaplein 62
1825 TL Alkmaar

  072 – 5825779
  info@fysio-forum.nl
KvK: 61723819

Anderen gingen u voor

"Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen en werk je aan blijvend herstel."

Astrid Verburg