fbpx
Image

Sport (specifieke) Revalidatie

Sportspecifieke revalidatie zorgt er niet alleen voor dat u geen pijn meer heeft, maar ook dat u uw sport weer kunt beoefenen.

Fysiotherapie is natuurlijk gericht op het verhelpen van uw klachten. De meeste fysiotherapeuten revalideren totdat u geen pijn meer heeft, of weer vrij kan bewegen. Wij kunnen uw sportblessure verhelpen. Het terug keren tot een sport is veel complexer, want tijdens het sporten zijn de krachten die het lichaam moet opvangen veel groter, en neemt de kans op het terugkeren van blessures toe. Bij Fysio-Forum proberen wij dit te voorkomen, daarom revalideren wij u sportspecifiek.

Wij analyseren de sport die wordt beoefend, en laten deze specifieke bewegingen van de sport terug komen, in de oefeningen die u uitvoert. Het lichaam kan zich hierdoor aanpassen aan de belasting van de sport. Hierdoor reduceren wij de kans op het terug keren van de blessure aanzienlijk, en kan u weer genieten van het sporten.

Fysio Forum helpt u hierbij en probeert samen
met u zo veel mogelijk herstel te bewerkstelligen!

Contact

Fysio Forum locaties
Stationsplein 83
1703 WE Heerhugowaard

Europaplein 62
1825 TL Alkmaar

  072 – 5825779
  info@fysio-forum.nl
KvK: 61723819

Anderen gingen u voor

"Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen en werk je aan blijvend herstel."

Astrid Verburg