fbpx
Image

Gaat u gebukt onder rugpijn?

Met het Fysio Forum Rugconcept hebben wij de oplossing!

U staat niet alleen. Ruim 78% van de bevolking heeft last van rugklachten ergens in hun leven. Rugpijn is de meest voorkomende en recidiverende klacht in de Westerse samenleving.

Maak de belangrijkste stap voor een leven zonder rugpijn. Fysio-Forum werkt samen met u aan een leven zonder rugpijn met de speciaal ontwikkelde Fysio-Forum aanpak.

Fysio Forum helpt u hierbij en probeert samen
met u zo veel mogelijk herstel te bewerkstelligen!

Resultaten na 24 sessies bij Fysio Forum:

  • 91% van de mensen voelt verbetering van de klachten
  • 75% van de chronische rugpatienten geeft vooruitgang aan
  • De beweeglijkheid van de rug neemt met
  • 12-34% toe Kracht neemt toe met 20%

Hoe gaat dat in zijn werk:

Stap 1: Wat is er aan de hand?
Onze rugspecialist onderzoekt uw klacht en test uw rug op kracht en beweeglijkheid. Hieruit volgt een behandelplan, volledig afgestemd op úw situatie.

Stap 2: Aan het werk!
U werkt met uw persoonlijke fysiotherapeut aan een sterkere en pijnvrije rug. Dit kan met DAVID-rugtraining, dry needling, klassieke massages en Schwinn functionele training.

Stap 3: Goede nazorg
Wij blijven u begeleiden na het behandeltraject. U moet vooral blijven trainen; daarmee houdt u uw rug in conditie en voorkomt u terugval.

Inhoud & Training

Fysio-Forum biedt u professionele ondersteuning samen met experts. Zo kunt u erop vertrouwen dat de inhoud van de rugprogramma’s, het werken met apparatuur en de metingen optimaal op u zijn afgestemd. De behandeling wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. U kunt zonder verwijsbrief bij ons terecht.

Fysio Forum helpt u hierbij en probeert samen
met u zo veel mogelijk herstel te bewerkstelligen!

"Al heel lang had ik rugklachten in het onderste deel van mijn rug. Na de intake ben ik met Jasper aan de oefeningen begonnen en met succes. Na slechts 4 behandelingen en vooral thuis trouw elke dag de oefeningen doen, was mijn rugpijn weg. 

Ik ben 65 jaar en werk bijna elke dag in mijn volkstuin en nu zonder rugklachten en zie daarom ook met vertrouwen het volgende voorjaar tegemoet als ik de tuin weer moet omspitten."

Aldert Hage

Contact

Fysio Forum locaties
Stationsplein 83
1703 WE Heerhugowaard

Europaplein 62
1825 TL Alkmaar

  072 – 5825779
  info@fysio-forum.nl
KvK: 61723819

Anderen gingen u voor

"Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen en werk je aan blijvend herstel."

Astrid Verburg