fbpx

Ons team van therapeuten

Fysio Forum is een fysiotherapie praktijk met nieuwe kennis en een zeer moderne aanpak. 
Bij Fysio Forum werken vier hoog opgeleide en enthousiaste fysiotherapeuten.

<h3>Jasper Hermans</h3>

Jasper Hermans

Ik ben begonnen met de opleiding bewegingswetenschappen, maar miste op de universiteit de connectie met de praktijk.

Na drie jaar ben ik geschakeld naar de praktische fysiotherapie. Mijn speciale interesse gaat uit naar hart- / vaat- en longrevalidatie. Vanuit die interesse heb ik veel aanvullende scholing gevolgd zodat ik de optimale revalidatie kan aanbieden. Het is mijn passie om de coach te zijn die u pijnvrij en met een goede conditie laat bewegen. Wat is er mooier dan zo min mogelijk last hebben van de aandoening die u heeft?!

In mijn vrije tijd doe ik graag aan watersport, daarnaast loop ik recreatief hard. Als mijn vrouw en ik samen vrij zijn kan je ons vaak vinden in een leuk restaurant.

<h3>Orlo Ruijs</h3>

Orlo Ruijs

Ik ben al jarenlang actief sporter en ben tweemaal sportman van het jaar van Heerhugowaard geweest. Het was dan ook een logische stap om een opleiding in de sport te kiezen.

Fysiotherapie sloot hierbij perfect aan. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van spier- en gewrichtsklachten. Eerst creëren wij samen de voorwaarden van herstel, dry needling behoort hierbij tot de mogelijkheden. Hierna volgen wij, in onderling overleg, een actieve aanpak om tot een volledig herstel en lange termijn oplossing voor de klachten te komen.

Ik hou van een no-nonsense aanpak. Niet moeilijk doen, gewoon de beste behandeling en gericht op gezamenlijk herstel.

<h3>Rick van der Laan</h3>

Rick van der Laan

Fysiotherapie is altijd al mijn passie geweest.
Het helpen van mensen om hun pijn te verminderen en beperking in het dagelijks functioneren op te lossen geeft mij veel voldoening.

Ook vind ik het erg leuk om complexe orthopedische aandoeningen te behandelen, waarbij ik persoonlijke maat erg belangrijk vind. Om mijzelf hier nog meer in te specialiseren ben ik aan de master manueel therapie begonnen. Ik volg deze master op de SOMT universiteit in Amersfoort en ik streef ernaar om deze in 2023 af te ronden. Als therapie geloof ik volgens de meest recente inzichten in een actieve en doelgerichte aanpak. De sfeer in de praktijk vind ik ook erg belangrijk; Ontspannen en met een lach!

<h3>Maartje Spaander</h3>

Maartje Spaander

Ik heb sinds ik klein was altijd al interesse gehad in het menselijk lichaam en het helpen van mensen. Met deze interesses ben ik eerst begonnen met de studie verpleegkunde.

Tijdens mijn eerste stage kwam ik veel in contact met fysiotherapeuten en merkte ik al snel dat daar echt mijn interesse lag. Ik heb toen de overstap gemaakt naar Fysiotherapie en ik ben er achter gekomen dat hier mijn passie ligt. Tijdens de behandeling kijk ik altijd naar de doelen en wensen van de patiënt en aan de hand daarvan maken we samen een op maat gemaakt behandelplan. Het mooie van fysiotherapie vind ik het helpen van mensen om weer klachtenvrij door het leven te gaan.

Samenwerkende partners

Running-Center
ClaudicatioNet
Anytime Fitness
Honk
Kinderpraktijk Madelief
Netwerk Orthopedie
Noordwest Ziekenhuisgroep
Voort Psychologie
Startpunt Diëtetiek
SV Vrone
Hera

Fysio Forum helpt u hierbij en probeert samen
met u zo veel mogelijk herstel te bewerkstelligen!

Contact

Fysio Forum locaties
Stationsplein 83
1703 WE Heerhugowaard

Europaplein 62
1825 TL Alkmaar

  072 – 5825779
  info@fysio-forum.nl

Anderen gingen u voor

"Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen en werk je aan blijvend herstel."

Astrid Verburg