fbpx
Image

Dit zeggen anderen over hun behandeling:

Na een aantal aanrijdingen, pijn in mijn nek, rug, knie en hand kwam ik na wat zoeken bij Fysioforum terecht.

Na een eerste intake bij Orlo maakte ik al gauw de switch naar Jasper. Hij staat elke week met een lach mij op te wachten om mij te behandelen.
Hij is professioneel, en heb je een keer een vraag over iets anders geeft hij ook antwoord. Keer op keer kom ik na hevig pijnlijden weer blij van de behandeltafel af, want dan kan ik weer over mijn schouder kijken. Helaas wordt na een week mijn zicht weer beperkt en gaan wij enthousiast weer aan de gang. Eigenlijk Jasper want hij masseert en ik hoef alleen maar geen au te roepen. Ik vind hem dapper, het moet maar in je zitten om mensen te helpen door ze te pijnigen en dan ook nog vriendelijk blijven.

Elke week zie ik dezelfde mensen, nieuwe mensen en een groep sporters, ik zie ze allemaal voorbij komen bij Jasper.
De één zit koffie of thee te drinken en de ander is aan het werk op één van de toestellen. De patiënten en klanten zijn unaniem positief over fysioforum.
Dankzij hem ben ik bij BNI terecht gekomen, heb ik jullie ontmoet en hier ben ik ook erg blij mee.

Dus Jasper ik kan niet anders zeggen. Top dat je dit allemaal doet.

Angst voor pijn is geen leven.
Even terug in de tijd: ruim 2 jaar geleden heb ik een ontsteking gehad van mijn hartzakje (pericarditis). Na een nachtje ziekenhuis werd me gezegd 6 weken totale rust te houden. 

Na ongeveer een half jaar, tijdens het uitoefenen van mijn functie als brandweerman, ging het behoorlijk fout. 
Steken op de borst en compleet buiten adem. Voor mij reden om te stoppen met de actieve uitruk van de Brandweer. 

Tijdens mijn eigen pogingen om mijn conditie en uithoudingsvermogen weer op peil te krijgen was ik me steeds bewust van de steken en pijnscheuten rond mijn hartstreek. Gevolg: ik deed dus helemaal niets meer. Dat kon niet langer. Na een goed intake gesprek en een onderzoek met de echo vertelde Jasper mij dat er geen problemen waren met mijn hartzakje maar met de omliggende spieren. 

Na enkel weken van intensieve begeleiding voel ik mezelf steeds sterker worden. De angst van een eventuele ontsteking is weg. De spieren doen weer wat ze moeten doen.

Samen hebben we een doelstelling bepaald: 
fit genoeg worden om weer actief het brandweer vak te kunnen uitoefenen. Ik weet zeker dat dit bereikt zal worden. 

Jasper is een bijzonder kundige fysiotherapeut, hij laat je zweten en spierpijn lijden maar weet waar hij het over heeft. Zonder zijn intensieve begeleiding had ik me niet zo goed en zeker over mijn lijf gevoeld. Jasper, bedankt!

Als je pijn hebt meld je bij Jasper en hij zorgt dat het goed komt
Op 26 juni toen schoot het in me rug, ik denk het is er van zelf gekomen en het zal van zelf wel weer weg gaan. Maar nee hoor het bleef in me rug erg veel pijn doen toen woensdag 29 juli was ik bij de groothandel spullen aan het halen en kon niet meer uit me werkauto komen bij de groot handel ze hebben de spullen er in de auto gedaan zodat ik 
gewoon weer weg kon. 

Toen begon er een lichtje te branden dat hij gratis koffie had en gratis parkeren. Ik belde Jasper op, en stond gelijk voor de deur en hij schrok hoe ik er bij liep en ging gelijk aan het werk en na twee dagen merkte ik dat het al vooruit ging, en nu op het moment loop ik er weer goed bij en ken iedereen aanraden als je pijn hebt meld je bij Jasper en hij zorgt dat het goed komt.

Verkorte hamstrings, wat doe je eraan? 
Bij Jasper en Orlo komen! Al jarenlang loop ik te tobben, bij elke tennis- of voetbalwedstrijd ben ik bang om een sprintje te trekken of om mijn looppas te versnellen. De afgelopen jaren had ik namelijk al vele irritaties en/of spierscheuringen gehad. 

Nu bij Jasper en Orlo krijg ik eens geen symptoom bestrijding, maar advies hoe ik mijn hamstring preventief en permanent kan verrekken (letterlijk bedoeld!). Met als gevolg minder angst en daadwerkelijk een hogere belasting van mijn spieren. Ik kan iedereen die een fysiotherapeut nodig heeft die verder kijkt dan de klachten, Jasper en Orlo van Fysioforum van harte aanbevelen!

Fysio Forum: Professioneel, persoonlijk en zeer klantvriendelijk.
Mijn zusje, een prachtig lief meisje met een flink doorzettingsvermogen wilde toch eens een keer een goede en professionele hulp op het gebied van sport en dieet maar heeft nooit een match gevonden in de ondersteuning die haar verder zou helpen.
Ze is samen met mijn ouders op gesprek bij Jasper die uitermate kundig heeft gereageerd. Hij stelde goede vragen, heeft alle partijen goed ingelicht en heeft een behandelingsplan neergelegd waar iedereen een goed beeld van heeft. Zij is nu keihard bezig onder een goede leiding die zoals zij beschrijft; persoonlijk is, erg leuk en goed voelt, zij verwacht ook snel resultaat te zien.
Als steekwoorden zou ik Fysio Forum beschrijven als: Professioneel, Persoonlijk en zeer Klantvriendelijk.
Ik kan Jasper en zijn collega’s absoluut aanbevelen als je een persoonlijk advies wil, begeleiding wilt krijgen van een empathisch team.

Dat Dry Needling wat los kan maken heb ik geweten maar het helpt erg goed

Na jaren van regelmatig opspelende nekklachten kwam ik bij Jasper en Orlo van FysioForum terecht. Het jaar daaraan voorafgaand nam ik iedere zes weken een sportmassage. Ik hoopte dat dat preventief zou werken, maar niet dus. 

Op het moment dat ik binnen stapte had ik aardig last van mijn nek. Na een vakkundige intake van Jasper lag ik op de behandeltafel bij Orlo met naalden in mijn schouder en nek. Dat heet dry needling hoorde ik, en was nodig om de acute klachten te verhelpen. 

Vrolijk en met zeer ontspannen schouder liep ik de deur weer uit met de volgende afspraak in mijn agenda. Dat Dry Needling wat los kan maken heb ik geweten maar het helpt erg goed. Na een aantal sessies en spierversterkende oefeningen mocht ik redelijk snel en in goed overleg weer afscheid nemen. Met de dringende opmerking om vooral contact op te nemen als ik toch weer ergens last van mocht krijgen. 

Kortom: FysioForum is no nonsense, gezellig, maar bovenal en ten alle tijde professioneel en vakkundig!

Je bent geen nummer, maar een persoon bij Fysio Forum
Het is ongeveer een jaar geleden dat ik mij melde bij mijn huisarts met schouderklachten. Pijn die in beide armen maar vooral mijn linkerarm uitstraalde. 

Na een echo werd als diagnose een Frozen shoulder gesteld. Na een korte periode van fysiotherapie bij mij in de buurt zonder resultaat leek het mij verstandig en second opinion te vragen bij Fysio-Forum. 

Aanleiding was de pitch van Jasper die aangaf een echo apparaat te hebben waar ze betere diagnoses mee konden stellen. Wat mij direct opviel was de betrokkenheid bij de diagnose. Meer dan 30 minuten mocht ik getuige zijn van mijn onderhuidse beelden van de linker en rechter schouder. Beide beelden werden vergeleken met elkaar met als eindconclusie dat ik eigenlijk meer een bewegingsbeperking had en dat er in mindere mate sprake was van een Frozen shoulder. 

Dat was voor mij een hele opluchting. Nadat er een behandelplan was opgesteld kwam langzaam het herstel. De ondersteuning van Orlo, dry needling en de trainingen aan de apparaten waren nodig om mijn klachten aan te pakken. Dry needling is gevoelig maar uiterst effectief. 

Uiteindelijk heeft Fysio-Forum mij nu zover gebracht dat ik mij weer heerlijk voel. Wat mij verder nog opviel was dat ze iedereen zeer persoonlijk benaderen binnen de door hun gecreëerde huiselijke sfeer. 

Je bent geen nummer maar een persoon, een mens die graag van zijn of haar klachten af wil. Dit is voor hun de uitdaging om dat samen met de klant te realiseren.

Na slechts 4 behandelingen was ik al geholpen
Al heel lang had ik rugklachten in het onderste deel van mijn rug. Ik zag de reclameborden onderweg staan en dacht laat ik het eens proberen. Dus de website opgezocht en toen raakte ik enthousiast en heb contact gezocht voor een afspraak. Na de intake ben ik met Jasper aan de oefeningen begonnen en met succes. Waar het mij primair om ging, is dat ik met oefeningen in de toekomst de rugpijn kan verhelpen en vooral kan voorkomen. Na slechts 4 behandelingen en vooral thuis trouw elke dag de oefeningen doen, was mijn rugpijn weg. Nu doe ik de oefeningen (voornamelijk 'planken') één keer per week en soms twee keer per week.
Ik ben 65 jaar en werk bijna elke dag in mijn volkstuin en nu zonder rugklachten en zie daarom ook met vertrouwen het volgende voorjaar tegemoet als ik de tuin weer moet omspitten.

Blijvend werken aan herstel Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals (Jasper en Orlo) met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen 
en werk je aan blijvend herstel.

Fysio Forum helpt u hierbij en probeert samen
met u zo veel mogelijk herstel te bewerkstelligen!

Contact

Fysio Forum locaties
Stationsplein 83
1703 WE Heerhugowaard

Europaplein 62
1825 TL Alkmaar

  072 – 5825779
  info@fysio-forum.nl
KvK: 61723819

Anderen gingen u voor

"Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen en werk je aan blijvend herstel."

Astrid Verburg