fbpx
Pijn in de onderrug wat nu? Oefeningen bij lage rugpijn.

Pijn in de onderrug wat nu? Oefeningen bij lage rugpijn. Je sokken uit trekken, vanuit een stoel opstaan of even iets oprapen van de vloer. Het lijkt zo makkelijk, maar als je last hebt van je rug gaan de dagelijkse activiteiten met veel pijn en moeite.

Lage rugpijn is de meeste voorkomende klacht onder Nederlanders. Wat moet je doen? Ga je naar de huisarts, fysiotherapeut of blijf je juist bewegen? Gelukkig bestaan er oefeningen om terugkerende lage rugpijn te verminderen. Bewegen is goed voor je. We delen een aantal tips in deze blog hoe je pijn in je rug sneller kunt verminderen en je rug kunt versterken. Helpen deze oefeningen onvoldoende maak dan een afspraak met een van onze fysiotherapeuten in Alkmaar of Heerhugowaard. Voorkomen is beter dan genezen.  Lees hier hoe je de pijn in je rug kunt verslaan.

https://www.fysio-forum.nl/images/pdf/huiswerkoefeningen-lage-rugklachten.pdf


Contact

Fysio Forum locaties
Stationsplein 83
1703 WE Heerhugowaard

Europaplein 62
1825 TL Alkmaar

  072 – 5825779
  info@fysio-forum.nl
KvK: 61723819

Anderen gingen u voor

"Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen en werk je aan blijvend herstel."

Astrid Verburg