fbpx
Krijg controle over je kniepijn

Krijg controle over je kniepijn Last van Kniepijn? Probeer nu deze oefeningen Als je ooit ernstige of aanhoudende pijn in de knie hebt gehad, weet je dat dit een groot probleem kan zijn. Traplopen of gewoon rondlopen, kan een kwelling zijn. Proberen te oefenen met een slechte knie is vaak lastig. Kniepijn is een probleem dat iedereen wel eens in zijn leven treft. Het kan optreden door een trauma, overmatig gebruik of een medische aandoening. De meeste soorten kniepijn zijn licht, maar in ernstige gevallen kan het extreem pijnlijk zijn. De meest voorkomende tekenen en symptomen zijn: zwelling, stijfheid, roodheid, krakende geluiden en het onvermogen om de knie volledig te strekken. Zou je beter willen functioneren en hoop je dat de knieklachten overgaan. Wij bieden jou de oplossing. Probeer nu deze oefeningen om van je pijn af te komen. Helpen de oefeningen onvoldoende maak een afspraak met een van ons fysiotherapeuten in Alkmaar of Heerhugowaard. Samen met jou zoeken wij naar een passende oplossing.

http://www.fysio-forum.nl/images/pdf/huiswerkoefening-quadriceps-klachten-goed.pdf

 

Contact

Fysio Forum locaties
Stationsplein 83
1703 WE Heerhugowaard

Europaplein 62
1825 TL Alkmaar

  072 – 5825779
  info@fysio-forum.nl
KvK: 61723819

Anderen gingen u voor

"Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen en werk je aan blijvend herstel."

Astrid Verburg