fbpx
Flexibel met pensioen!

Flexibel met pensioen!

Bereid u zich graag voor op uw droomreis of wilt u klachtvrij het strand belopen? Dagelijkse beweging is de sleutel tot gezond ouder worden.  Door bewegen houdt u uw lichaam en geest gezond. U traint met bewegen de spieren, deze worden sterker wat weer gunstig is de voor botten en gewrichten. Hiermee verkleint u ook het risico op vallen. 

Naarmate mensen ouder worden, is de kans aannemelijker dat ze klachten krijgen en het herstel zwaarder is. Dat geldt zeker voor mensen die niet meer in hun vrije tijd voldoende bewegen. Nu u zeeën van tijd heeft, betekend dat ook dat u niet meer elke dat met uw fiets naar uw werk gaat en de beweging op de werkvloer mist.

Gaat u met pensioen en wilt u van het avontuur genieten zorg er dan voor dat u in beweging bent en fit blijft, want met een beetje beweging per dag bent u klaar voor de verre reis of de lange wandeling.

Wij helpen u met werken aan uw herstel of preventie van klachten zodat u kan volledig en gezond kunt genieten van uw pensioen.

Neem contact met één van onze ervaren fysiotherapeut in Heerhugowaard of Alkmaar en vraag om de mogelijkheden hoe u ook fit van uw pensioen kunt genieten

Contact

Fysio Forum locaties
Stationsplein 83
1703 WE Heerhugowaard

Europaplein 62
1825 TL Alkmaar

  072 – 5825779
  info@fysio-forum.nl
KvK: 61723819

Anderen gingen u voor

"Al vaak met klachten bij een fysiotherapeut geweest, maar de manier waarop deze professionals met hun cliënten werken is echt super. 

Met veel persoonlijke aandacht, enthousiasme en kennis van zaken loodsen zij je door een actief trainingsprogramma heen en werk je aan blijvend herstel."

Astrid Verburg