fysiotherapie heerhugowaard

Thuis werken aan herstel met praktische video-oefeningen

Rugoefeningen

In deze video worden de rugoefeningen uitgelegd. U kunt deze oefeningen thuis doen. Wanneer de oefening duidelijk is, kunt u de trainingsvideo hiernaast gebruiken om uw huiswerkoefeningen uit te voeren.

U kunt deze video gebruiken om thuis de oefeningen voor uw rug uit te voeren. In de video hiernaast, de instructievideo, worden de oefeningen uitgelegd.

Enkeloefeningen

In deze video zijn de instructies te zien voor de enkeloefeningen. In de trainingsvideo dit u hiernaast ziet kunt u deze oefeningen uitvoeren.

Deze video gebruikt u voor de training van de enkel. U wordt in deze video begeleid door de video in combinatie met gesproken tekst.

Schouderoefeningen

In deze video ziet u de training van de schouder. In de instructievideo kunt u de uitleg zien die hoort bij deze trainingsvideo!

In deze video ziet u de instructie voor de schouderoefeningen. In de trainingsvideo kunt u met deze huiswerkoefeningen aan de slag!

In deze video ziet u de sleeper stretch. Hiermee mobiliseert u uw schouder. Waarschijnlijk voert de therapeut dit ook uit op de behandelbank. Met deze oefening kunt u dit ook zelf thuis doen.

In deze video ziet u cuff exorotatie. Deze doet u waarschijnlijk op de praktijk met een kabelsysteem. In deze video kunt u deze oefening liggend uitvoeren met een gewicht. Indien u geen gewichten heeft, kunt u deze gratis bij ons lenen.

In deze video ziet u de front- en de sideraise. Deze oefeningen heeft u waarschijnlijk met uw therapeut gedaan en kunt u met deze video thuis doen.

Heup en knieoefeningen

Heup abductor
In deze video ziet u de training van de heup- en de knie. In de instructievideo kunt u zien hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden.

Training heup- en knie
In deze video ziet u de training van de heup- en de knie. In de instructievideo kunt u zien hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden.

Instructie heup en knie
In deze video ziet u de instructie van de heup- en knieoefeningen. Na deze instructie kunt u de trainingsvideo gebruiken om uw huiswerkoefeningen uit te voeren.