fysiotherapie heerhugowaard

Ons team van therapeuten

Fysio-Forum is een fysiotherapie parktijk met nieuwe kennis en een zeer moderne aanpak.
Bij Fysio-Forum werken drie hoog opgeleide en enthousiaste fysiotherapeuten.

We stellen ons graag voor:

jasper hermans

Jasper Hermans

Ik ben begonnen met de opleiding bewegingswetenschappen, maar miste op de universiteit de connectie met de praktijk.

Na drie jaar ben ik geschakeld naar de praktische fysiotherapie. Mijn speciale interesse gaat uit naar hart- / vaat- en longrevalidatie. Vanuit die interesse heb ik veel aanvullende scholing gevolgd zodat ik de optimale revalidatie kan aanbieden. Het is mijn passie om de coach te zijn die u pijnvrij en met een goede conditie laat bewegen. Wat is er mooier dan zo min mogelijk last hebben van de aandoening die u heeft?!

In mijn vrije tijd doe ik graag aan watersport, daarnaast loop ik recreatief hard. Als mijn vrouw en ik samen vrij zijn kan je ons vaak vinden in een leuk restaurant.

orlo ruijs

Orlo Ruijs

Ik ben al jarenlang actief sporter en ben tweemaal sportman van het jaar van Heerhugowaard geweest. Het was dan ook een logische stap om een opleiding in de sport te kiezen.

Fysiotherapie sloot hierbij perfect aan. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van spier- en gewrichtsklachten. Eerst creëren wij samen de voorwaarden van herstel, dry needling behoort hierbij tot de mogelijkheden. Hierna volgen wij, in onderling overleg, een actieve aanpak om tot een volledig herstel en lange termijn oplossing voor de klachten te komen.

Ik hou van een no-nonsense aanpak. Niet moeilijk doen, gewoon de beste behandeling en gericht op gezamenlijk herstel. In mijn vrije tijd loop ik hard en besteed ik veel tijd aan mijn vrouw en drie dochters.

rick van der laan

Rick van der Laan

Ik wilde altijd al graag met mensen werken en door mijn interesse in het menselijk lichaam heb ik voor fysiotherapie gekozen.

Ik wil mensen zo goed mogelijk kunnen begeleiden, zodat zij hun sport en dagelijks leven weer kunnen oppakken. Hierbij hoort het op de hoogte zijn van meest recente wetenschappelijke literatuur, zodat ik de beste therapie kan toepassen. Ik geloof in een op maat gemaakte therapie voor elke patiënt, om op die manier de klachten aan te pakken. Tijdens de behandeling hou ik van een gezellige sfeer tussen therapeut en patiënt en voor die sfeer ben ik op de juiste plaats bij Fysio Forum.

Samenwerkende partners