Thuis werken aan herstel met praktische video-oefeningen

Rugoefeningen

Instructie rug

In deze video worden de rugoefeningen uitgelegd. U kunt deze oefeningen thuis doen. Wanneer de oefening duidelijk is, kunt u de trainingsvideo hiernaast gebruiken om uw huiswerkoefeningen uit te voeren.

Rug training

U kunt deze video gebruiken om thuis de oefeningen voor uw rug uit te voeren. In de video hiernaast, de instructievideo, worden de oefeningen uitgelegd.

Enkeloefeningen

Instructie enkel

In deze video zijn de instructies te zien voor de enkeloefeningen. In de trainingsvideo dit u hiernaast ziet kunt u deze oefeningen uitvoeren.

Training Enkel

Deze video gebruikt u voor de training van de enkel. U wordt in deze video begeleid door de video in combinatie met gesproken tekst.

Schouderoefeningen

Instructie Schouder

In deze video ziet u de instructie voor de schouderoefeningen. In de trainingsvideo kunt u met deze huiswerkoefeningen aan de slag!

Training Schouder

In deze video ziet u de training van de schouder. In de instructievideo kunt u de uitleg zien die hoort bij deze trainingsvideo!

Sleeper stretch.

In deze video ziet u de sleeper stretch. Hiermee mobiliseert u uw schouder. Waarschijnlijk voert de therapeut dit ook uit op de behandelbank. Met deze oefening kunt u dit ook zelf thuis doen.

Cuff exorotatie

In deze video ziet u cuff exorotatie. Deze doet u waarschijnlijk op de praktijk met een kabelsysteem. In deze video kunt u deze oefening liggend uitvoeren met een gewicht. Indien u geen gewichten heeft, kunt u deze gratis bij ons lenen.

front- en de sideraise

In deze video ziet u de front- en de sideraise. Deze oefeningen heeft u waarschijnlijk met uw therapeut gedaan en kunt u met deze video thuis doen.

Heup en knieoefeningen

Instructie heup en knie

In deze video ziet u de instructie van de heup- en knieoefeningen. Na deze instructie kunt u de trainingsvideo gebruiken om uw huiswerkoefeningen uit te voeren.

Training heup- en knie

In deze video ziet u de training van de heup- en de knie. In de instructievideo kunt u zien hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden.

Heup abductor

In deze video ziet u de training van de heup- en de knie. In de instructievideo kunt u zien hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden.

Fysio Forum helpt u hierbij en probeert samen
met u zo veel mogelijk herstel te bewerkstelligen!